020-77 51 667
MATTENBIESSTRAAT 42, 1087 CC AMSTERDAM

Over ons

Marco Touwslager werkt sinds 1989 met natuursteen. Eerst gespecialiseerd in reinigen, impregneren en restaureren. Al snel werden de werkzaamheden uitgebreid: schuren, polijsten, bijwerken of vervangen van gebroken of verzakte tegels. Ten slotte is het pakket compleet gemaakt met de verkoop van natuursteen. Door samenwerking met de grootste importeurs van Nederland kan Natuursteenwijzer.nl alle soorten natuursteen na bezichtiging uit voorraad leveren. U kunt bij ons terecht voor natuursteen in de ruimste zin: leggen, afwerking, onderhoud, renovatie, compleet tot de vloerverwarming aan toe. Via onze nieuwe webshop kunt u alle mogelijke onderhoudsmiddelen snel en gemakkelijk te bestellen.

Kylle

“Zeer tevreden. Pakketje kwam eerst niet binnen, toen gemaild werd die dag gebeld. Mocht t pakketje niet binnen komen werd er een nieuwe opgestuurd. Dag erna kwam het 1e pakketje toch nog.. super tevreden”

Vincent

“Na telefonisch contact heb ik product besteld van t ene merk, maar omdat n ander merk betere resultaten zal opleveren is dit andere product opgestuurd, terwijl dit duurder is. Ik hoefde niets bij te betalen, service van Natuursteenwijzer. Top. Bedankt”

Natuursteen is prachtig materiaal om mee te werken. Er is geen probleem dat niet op te lossen valt. Van natuursteen kun je de meest mooie dingen maken. Door de aanwezigheid van fossielen en verscheidenheid in kleuren en structuren gaat natuursteen eindeloos lang mee. Zelfs natuursteen dat in de vorige eeuw is verwerkt, is na een eenvoudige behandeling opnieuw voor jaren het aanzien waard.

Heeft u een vraag?